Vuxenutbildning

Hos Vuxenutbildningen Sölvesborg-Bromölla hittar du en rad olika utbildningsmöjligheter. Du kan läsa grund- och gymnasieämnen, gå orienteringskurser och läsa på distans.

För vuxna med särskilda behov finns Särskild utbildning för vuxna. Behöver du läsa svenska för att förbättra dina chanser på arbetsmarknaden finns utbildning i svenska för invandrare med flera olika grupper utifrån den studerandes nivå och förkunskaper.

På Vuxenutbildningen utgår vi alltid från individen och du som studerande är det viktiga för oss. Digital teknik är en självklar del av vår pedagogiska verksamhet. Du finner Vuxenutbildningen på Tekniskt Lärcentrum i Sölvesborg.

Kontakta oss också för prövning/validering av tidigare kunskaper, studie- och yrkesvägledning. Läs mer om Vuxenutbildningen under flikarna till vänster.

__________________________________________________________

 

 

Gå direkt till:

Snabblänkar

Aktuellt

Besöksadress:
Skånevägen 21
294 34 SÖLVESBORG

Nedan finns en länk till en karta över salarna på TLC.
>>> Karta

Kursstarter våren:
SFI har kontinuerligt intag på sina utbildningar. Gy- och grund har intag var 5:e vecka, Lärvux har intag efter överenskommelse.  Välkommen med din ansökan!  

Studiedagar våren 2020:
17/2, 2/3, 8/4 

Prov- och omprovstillfällen: 
Tisdagar 17.00-20.00, TLC
___________________________

Svenska för föräldralediga  
Bromölla Mån kl 9.00-11.30
Sölvesborg Fre kl  9.00-11.30
Uppstart
Mån 13/1 Bromölla  
Fre 17/1 Sölvesborg

___________________________

Glöm inte att du kan handla frukost för 10 kr och lunch för 53 kr på TLC.

 

Sölvesborg - Bromölla kommunalförbund | Förbundskansliet | 29480 Sölvesborg | 0456-81 66 53 | sbkf.se | forbundet@sbkf.se