Vuxenutbildning

Välkomna till Vuxenutbildningen SBKF vårterminen 2021. Vi ger dig möjligheter. Vårens kurser, scheman och terminstider hittar du i flikarnarna till vänster; Studieinformation.
 
Hos Vuxenutbildningen Sölvesborg-Bromölla hittar du en rad olika utbildningsmöjligheter. Du kan läsa grund- och gymnasieämnen, gå orienteringskurser och läsa på distans.

För vuxna med särskilda behov finns Särskild utbildning för vuxna. Behöver du läsa svenska för att förbättra dina chanser på arbetsmarknaden finns utbildning i svenska för invandrare med flera olika grupper utifrån den studerandes nivå och förkunskaper.

På Vuxenutbildningen utgår vi alltid från individen och du som studerande är det viktiga för oss. Digital teknik är en självklar del av vår pedagogiska verksamhet. Du hittar Vuxenutbildningen på Tekniskt Lärcentrum i Sölvesborg.

Kontakta oss också för prövning/validering av tidigare kunskaper, studie- och yrkesvägledning. Läs mer om Vuxenutbildningen under flikarna till vänster.

__________________________________________________________

 

Gå direkt till:

Snabblänkar

Aktuellt

Komvux studie- och yrkesvägledning har tillsvidare endast telefontid.
Välkommen att ringa!
>>> Läs mer

Intresserad av Digital besöksdag på Chalmers och Göteborgs Universitet?
​>>>Läs mer här

Kursstarter:

SFI har kontinuerligt intag på sina utbildningar. Gymnasiekurser har som regel intag var 10:e vecka, men det kan variera beroende på vilken kurs du går. Kontakta SYV för information. Grundläggande kurser har intag var 5:e vecka, Lärvux har intag efter överenskommelse. 
Välkommen med din ansökan! 

____________________________
Prov- och omprovstillfällen: 
Tisdagar 17.00-20.00, TLC
Info fås genom lärare. 

____________________________
Studiedagar våren 2021:
25/2 och 9/4
____________________________

Besöksadress:
Skånevägen 21
294 34 SÖLVESBORG

Nedan finns en länk till en karta över salarna på TLC.
>>> Karta
___________________________

 

Sölvesborg - Bromölla kommunalförbund | Förbundskansliet | 29480 Sölvesborg | 0456-81 66 53 | sbkf.se | forbundet@sbkf.se