Vuxenutbildning

Hos Vuxenutbildningen Sölvesborg-Bromölla hittar du en rad olika utbildningsmöjligheter. Du kan läsa grund- och gymnasieämnen, gå orienteringskurser och läsa på distans. För vuxna med särskilda behov finns Särskild utbildning för vuxna. Behöver du läsa svenska för att förbättra dina chanser på arbetsmarknaden finns Utbildning i svenska för invandrare med flera olika grupper utifrån den studerandes nivå och förkunskaper.

På Vuxenutbildningen utgår vi alltid från individen och du som studerande är det viktiga för oss. Digital teknik är en självklar del av vår pedagogiska verksamhet. Du finner Vuxenutbildningen centralt i Bromölla.

Kontakta oss också för prövning/validering av tidigare kunskaper, studie- och yrkesvägledning, samt hjälp med distansstudier via vårt Lärcentrum. Läs mer om Vuxenutbildningen under flikarna till vänster.

__________________________________________________________

Vuxenutbildningen Sölvesborg-Bromölla stöder Musikhjälpens arbete och vill bidra till att sprida deras budskap. Du hittar mer om vår insamling här: https://bossan.musikhjalpen.se/insamlingar/vuxenutbildningen-sbkf

 

 

Gå direkt till:

Snabblänkar

Aktuellt

Studiedag SFI
17/12

Omprov/Prövningstillfälle:
12/12  Omprov

Omproven sker
kl. 18.00-20.00

___________________________
Drop-in studievägledning på Sölvesborgs bibliotek
Vuxenutbildningens Studie- och Yrkesvägledare finns på plats på Sölvesborg bibliotek under hösten och tipsar dig som går i studietankar. 
Torsdagar kl. 15.00-17.00

Välkomna!
___________________________

 

Läs mer om den nya satsningen Kunskapsklivet

 

Sölvesborg - Bromölla kommunalförbund | Förbundskansliet | 29480 Sölvesborg | 0456-81 66 53 | sbkf.se | forbundet@sbkf.se