Vuxenutbildning

Hos Vuxenutbildningen Sölvesborg-Bromölla hittar du en rad olika utbildningsmöjligheter. Du kan läsa grund- och gymnasieämnen, gå orienteringskurser och läsa på distans. För vuxna med särskilda

behov finns Särskild utbildning för vuxna. Behöver du läsa svenska för att förbättra dina chanser på arbetsmarknaden finns Utbildning i svenska för invandrare med flera olika grupper utifrån den studerandes nivå och förkunskaper.

På Vuxenutbildningen utgår vi alltid från individen och du som studerande är det viktiga för oss. Digital teknik är en självklar del av vår pedagogiska verksamhet. Du finner Vuxenutbildningen centralt i Bromölla.

Kontakta oss också för prövning/validering av tidigare kunskaper, studie- och yrkesvägledning, samt hjälp med distansstudier via vårt Lärcentrum. Läs mer om Vuxenutbildningen under flikarna till vänster.

__________________________________________________________

Lärlingsutbildning för dig med funktionsvariation
Till hösten startar Särskild utbildning för vuxna en lärlingsutbildning för vuxna med funktionsvariationer. Utbildningen är till stora delar förlagd till olika arbetsplatser. 

Vill du veta mer?
Kontakta Lena Limsund, studie- och yrkesvägledare
Tel: 0456-82 27 49

>>> Läs mer

__________________________________________________________

 

Gå direkt till:

Snabblänkar

Aktuellt

Utbildning i Svenska för Invandrare (SFI) har nya lokaler på Teknisk Lärcentra (TLC) i Sölvesborg från juni.

Studiedagar SFI hösten 2019:
20/11
19/12

Omprovtillfällen:
Tisdagar, 17.00-20.00, TLC, Sölvesborg

___________________________

Svenska för föräldralediga  
Uppstartsdatum Bromölla 9/9
Uppstartsdatum Sölvesborg 8/11

 

Sölvesborg - Bromölla kommunalförbund | Förbundskansliet | 29480 Sölvesborg | 0456-81 66 53 | sbkf.se | forbundet@sbkf.se