Lediga tjänster

Sölvesborg-Bromölla Kommunalförbund är ett kommunalförbund med drygt 300 anställda som har till uppgift att tillhandahålla intern service gentemot våra båda ägarkommuner inom verksamheterna IT, kost, städ och PA/lön samt att bedriva, stärka och utveckla gymnasie- och vuxenutbildningen inom de båda kommunerna.

 

Lediga tjänster just nu:

Lärarassistent/elevassistent till gymnasiesärskolan, 75%.

Om arbetsplatsen

Sölvesborg-Bromölla Kommunalförbund är ett kommunalförbund med drygt 300 anställda som har till uppgift att tillhandahålla intern service gentemot våra båda ägarkommuner inom verksamheterna IT, måltid, städ och PA/lön samt att bedriva, stärka och utveckla gymnasie- och vuxenutbildningen inom de båda kommunerna.

I förbundets gymnasieskola går ca 650 elever fördelade på elva nationella program, specialutformade program/särskilda varianter samt introduktionsproprogrammet.
Gymnasieskolan är placerad i Sölvesborg men har även verksamhet i Bromölla.

Besök gärna vår hemsida www.sbkf.se för mer information.

Arbetsuppgifter

Placering: Furulundskolan

I ditt uppdrag som lärarassistent/elevassistent kommer du, tillsammans med nuvarande personal, att vara en del i utvecklingen av det pedagogiska arbetet för att möta varje elevs behov och se till så att eleverna får möjlighet till inkluderande individanpassningar. Som lärarassistent/elevassistent kommer du att vara ett stöd i arbetet med anpassningar och åtgärdsprogram.

Du kommer att vara med i all undervisning på gymnasiesärskolans fyraåriga nationella program (GYS-NP) och gymnasiesärskolans individuella program (GYS-IVP). Vi ser att du arbetar i nära samarbete med kollegor. Du är drivande och ser programlaget som en naturlig och viktig del av det utvecklande arbetet med eleven i fokus.

Arbetet på gymnasiesärskolan innebär en tillvaro med variation där studiebesök och aktiviteter utanför skolans väggar är återkommande som en del av utbildningen. Inom GYS arbetar vi mycket med värdegrundsfrågor och bemötande som integrerade och ständigt närvarande delar av undervisningen/verksamheten.

Kvalifikationer

Du är utbildad lärarassistent/elevassistent. Du ska ha ett starkt engagemang i elevgruppen. Det är meriterande med erfarenhet av arbete inom gymnasiesärskolan.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning:   Deltid 75%

 Tillträde i augusti eller enligt överenskommelse

Tidsbegränsad till:   2021-12-22

Ansökan

Ansök senast:   2021-06-30

Referensnummer:   13/21

Välkommen att söka genom att:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Kontaktperson

Claes Rinaldo
Rektor
0456-81 66 72

Fackliga företrädare

Hilda Hyddesten, Lärarnas Riksförbund
0456-81 67 07

Helene Moe Nilsson, LF
0456-81 67 00

Övrigt

Vi kommer att genomföra fortlöpande urval och intervjuer under ansökningstiden, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Vänta därför inte med din ansökan.

Vi tar endast emot ansökningar via vår externa webbplats.
Eftersom vi valt publiceringsforum för våra platsannonser undanber vi oss övriga annonsförsäljare.
Registerutdrag från polisens belastningsregister krävs för anställning. Utdraget får ej vara äldre än ett år.

Du kan också nå annonsen via länken nedan:

https://recruit.visma.com/General/AssignmentPrint.aspx?guidAssignment=423c86ec-0cb6-4c88-af2d-46a040fd1a1c
(Markera, kopiera och klistra in länken i en ny flik/nytt fönster om den inte visas som klickbar.)

 

 

Sölvesborg - Bromölla kommunalförbund | Förbundskansliet | 29480 Sölvesborg | 0456-81 66 53 | sbkf.se | forbundet@sbkf.se